Sala San Miguel

Anteriormente conocida como The Box, la Sala San Miguel ubicada dentro del recinto del Palacio Vistalegre, fue diseñada mano a mano con nuestro amigo y habitual colaborador Joan Torrecilla concebida para que los contenidos visuales de barras lámparas y logo central pudieran cambiarse desde nuestro estudio a 800km de distancia, pudiendo de esta manera transformar el look entero de la sala mediante un complejo sistema creado por Desilence Studio.

Formerly known as The Box, the San Miguel Sala, situated on the premises of the Vistalegre Palace was designed in close collaboration with a friend and regular coworker, Joan Torrecilla. The room was carefully designed, so that the visual contents of the room including bars, lamps and central logo could be altered from our studio 800 km away; thus transforming the total look of the room by ways of a complex system designed by us.

BACKNEXT
Sala San Miguel
#Art Direction #Installation #Motion Graphics #System Design #Technical Direction #Video Mapping

Anteriormente conocida como The Box, la Sala San Miguel ubicada dentro del recinto del Palacio Vistalegre, fue diseñada mano a mano con nuestro amigo y habitual colaborador Joan Torrecilla concebida para que los contenidos visuales de barras lámparas y logo central pudieran cambiarse desde nuestro estudio a 800km de distancia, pudiendo de esta manera transformar el look entero de la sala mediante un complejo sistema creado por Desilence Studio.

Formerly known as The Box, the San Miguel Sala, situated on the premises of the Vistalegre Palace was designed in close collaboration with a friend and regular coworker, Joan Torrecilla. The room was carefully designed, so that the visual contents of the room including bars, lamps and central logo could be altered from our studio 800 km away; thus transforming the total look of the room by ways of a complex system designed by us.


Client San Miguel
Venue Palacio Vistalegre, Madrid


Loading